Elho bloempotten Beneden Leeuwen

Elho bloempot kopenU kent ze vast en zeker. De stijlvolle kunststof bloempotten van Elho. Elho biedt vrolijke, functionele en creatieve producten om uw huis en tuin nog gezelliger te maken. De Elho bloempotten zijn verkrijgbaar bij GroenRijk Beneden Leeuwen in alle soorten maten. Zowel voor binnenpotten als buitenpotterie kunt u bij ons terecht. 

Elho bloempotten

Wist u dat Elho een Nederlands bedrijf is en nu in bijna ieder tuincentrum over de hele wereld verkocht wordt? Elho bloempotten zijn gemaakt van kunststof, 40% hiervan is gerecycled. De bloempotten zijn in verschillende soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. De bloempotten zijn voorzien van een waterreservoir. Door dit reservoir wordt de plant zelfvoorzienend waardoor u minder rekening hoeft te houden met het op tijd water geven van de plant. Met Elho bloempotten haalt u dus zowel design als gemak in huis!

Elho bloempotten aanschaffen

De Elho bloempotten kunnen besteld worden via de webshop van GroenRijk. Nadat de bestelling geplaatst is, kan deze worden afgehaald wanneer het u uitkomt bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Voor het assortiment Elho bloempotten kunt u terecht op de webshop of neem een kijkje bij de openingstijden en kom gezellig langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen.

Elho bloempot kopen