KiKa Kerstballen

KiKa Kerstballen

Dit jaar kunt u uw kerstboom versieren met een heel goed doel. Dit jaar verkoopt GroenRijk Beneden Leeuwen namelijk de KiKa Kerstballen. Koop deze kerstbal en steun daarmee Stichting Kinderen Kankervrij.

Stichting Kinderen Kankervrij

Stichting Kinderen Kankervrij, oftewel KiKa, vecht al meer dan 15 jaar tegen kinderkanker. Ieder jaar krijgen meer dan 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. KiKa vindt dat dit beter kan. Het doel van de stichting is om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa zamelt geld in om verschillende onderzoeken te kunnen doen op het gebied van kinderkanker. Er worden onderzoeken gedaan naar activiteiten gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. De stichting heeft uw financiële steun dus hard nodig. Koop daarom een KiKa Kerstbal en help KiKa met het doen van onderzoeken. De kerstballenactie is een initiatief van Tuinbranche Nederland, Tuinzaken, Edelman en Stichting Kinderen Kankervrij.

KiKa Kerstbal kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

KiKa Kerstbal kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Femke, Judith, Vera en Roos zijn de vier helden van KiKa. Zij maakten een persoonlijke tekening die als opdruk op de kerstballen te zien is. Zij hebben zelf een verhaaltje geschreven en willen dit graag delen:

  • Femke (10 jaar): "Op mijn kerstbal heb ik Chemo-Kasper getekend. Chemo-Kasper heeft veel vriendjes gemaakt. Hij helpt die vriendjes bij het vechten tegen de kankercellen. Ik wens jullie allemaal een Merry Xmas!"
  • Judith (6 jaar): "In een kamer in het Prinses Máxima Centrum krijg ik infuus met Chemo-Kaspers. Dit zijn de oranje gekleurde puntjes op mijn tekening. Je ziet ze vanuit het zakje en het slangetje naar mijn buik lopen. Daar zijn Jeroen, Jessica, Jesse, Jary en Jurre gezellig bij. De kamer is mooi versierd met sterren. En natuurlijk met een mooie kerstboom!"
  • Vera (5 jaar): "Ik dacht terug aan de kerst, dat ik in het ziekenhuis moest blijven. Dat zie je op deze kerstbal. Ik wens dat alle kinderen met kerst thuis kunnen zijn en samen met hun familie en vrienden mooie kerstdagen kunnen vieren. En samen dansen, want dat geeft plezier!"
  • Roos (14 jaar): "Tijdens de chemotherapieën heb ik in het ziekenhuis heel veel getekend. En dan alleen mandala's. Zo ging de tijd snel. En ik vind het erg leuk om te doen. Dit is de reden, waarom ik nu ook voor de kerstbal voor een mandala heb gekozen. Tijdens een rotsituatie toch met iets leuks bezig zijn. Het was een mooie en leuke afleiding."

De KiKa Kerstballen kosten per stuk €4,95. Daarvan gaat €2,50 meteen naar de strijd tegen kinderkanker. Tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen is één van de 160 tuincentra in Nederland die deze speciale kerstballen verkoopt. U wilt toch ook uw steentje bijdragen. Hieronder kunt u een filmpje bekijken over de KiKa Kerstballen met de vier KiKa helden. Kom langs, koop een mooie KiKa Kerstbal en steun hiermee Stichting Kinderen Kankervrij.

 

KiKa Kerstballen kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen