Maak een feestje in je tuin

Maak een feestje in je tuin

Gratis Pokon voeding t.w.v. 4.99 bij aankoop van het perkgoed van Festival Colours

Van 12 tot en met 18 april ontvang je op vertoon van jouw groenkaart een gratis Pokon terras- en balkonplantenvoeding t.w.v. 4.99 bij aankoop van 2 hangpotten of 1 tray perkgoed van Festival Colours. Daarmee stimuleert GroenRijk de klanten om meer perkgoed van Festival Colours te kopen om daarmee een feestje in de tuin te maken.

Van grauw naar groen

GroenRijk Beneden Leeuwen vindt het belangrijk om te laten zien wat je kunt doen met planten. Je creëert gemakkelijk een gezellige, groene sfeer in jouw omgeving. Het leuke is dat elk seizoen zijn eigen groentoppers heeft die kleur geven aan de tijd van het jaar. Dat geeft een prachtige variatie en een feestje in je tuin! Bij GroenRijk Beneden Leeuwen kun je terecht voor de mooiste buiten- en kamerplanten maar ook voor het beste advies over de planten. Het is de komende weken zeker de moeite waard om een
bezoek te brengen aan het tuincentrum want je vind daar nu de mooiste en kleurrijkste planten. En bij aankoop van het kleurrijke perkgoed van Festival Colours ontvang je op vertoon van jouw groenkaart ook nog een fles Pokon plantenvoeding, helemaal gratis! En Pokon zorgt ervoor dat je ook extra lang kunt genieten van de rijkbloeiende perkplanten van Festval Colours!