Nesling Tiel

Nesling TielCreëer op een leuke en stoere manier meer sfeer in uw tuin door een schaduwdoek van Nesling te plaatsen. Schaduwdoeken van Nesling zijn hip en bieden veel voordelen. Zo zit u altijd droog en kunt u rustig een boek lezen zonder met uw ogen te hoeven knijpen. Nesling schaduwdoeken koopt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Tiel.

Soorten schaduwdoeken

Er zijn verschillende varianten Nesling schaduwdoeken, allen verkrijgbaar bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Tiel. Zo zijn er Coolfit schaduwdoeken. Deze doeken filteren 90 tot 95% van de schadelijke UV straling. Van de Coolfit variant zijn er ook harmonicadoeken en rolgordijnen. Daarnaast zijn er Dreamsail schaduwdoeken. Deze zijn waterafstotend, dus met een regenbuitje zit je hieronder nog steeds droog. Nesling producten zijn gemakkelijk zelf te monteren. Breng uw tuin nog meer tot leven door bijvoorbeeld tuinverlichting onder uw schaduwdoek te plaatsen.

Nesling aanschaffen in Tiel

Bent u geïnteresseerd in een schaduwdoek van Nesling? Kom dan gerust eens langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Tiel. De openingstijden zijn op de site te vinden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen, wij helpen u graag!