Koop online u vuurwerk bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Koop online uw vuurwerk bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Het is half november en wij zijn al volop bezig met welk vuurwerk we het nieuwe jaar in gaan luiden. Inmiddels is ons tuincentrum een waar kerstparadijs, Sinterklaas is net in ons land, maar u kunt nu al uw vuurwerk online bestellen in onze speciale vuurwerkwebshop!

Bestel uw vuurwerk online

In onze vuurwerkwebshop vindt u werkelijk een feestelijk assortiment. Wij hebben knallende acties zoals 1+1 gratis of leuke aanbiedingen. Een ruim assortiment diverse Cakeboxen, fonteinen, grondvuurwerk, knalvuurwerk, single shots, vuurpijlen of complete pakketten. Wij zijn van alle markten thuis! Bekijk snel onze vuurwerkwebshop, bestel gemakkelijk online en haal uw bestelling op in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen.

Groenrijk Beneden Leeuwen : Dé vuurwerkspecialist van Maas en Waal

Afhalen van bestelling in ons tuincentrum

U kunt uw kleurrijke bestelling de laatste 3 dagen van het jaar afhalen in ons tuincentrum.

  • Donderdag 29 december van 9:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 30 december van 9:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 31 december van 9:00 tot 17:00 uur

 

Bij uw bestelling krijgt u een gratis veiligheidsbril, want blind worden wil toch niemand?
Met ons vuurwerk gaat u knallend en veilig het nieuwe jaar in!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...