Koop online u vuurwerk bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Koop online uw vuurwerk bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Het is half november en wij zijn al volop bezig met welk vuurwerk we het nieuwe jaar in gaan luiden. Inmiddels is ons tuincentrum een waar kerstparadijs, Sinterklaas is net in ons land, maar u kunt nu al uw vuurwerk online bestellen in onze speciale vuurwerkwebshop!

Bestel uw vuurwerk online

In onze vuurwerkwebshop vindt u werkelijk een feestelijk assortiment. Wij hebben knallende acties zoals 1+1 gratis of leuke aanbiedingen. Een ruim assortiment diverse Cakeboxen, fonteinen, grondvuurwerk, knalvuurwerk, single shots, vuurpijlen of complete pakketten. Wij zijn van alle markten thuis! Bekijk snel onze vuurwerkwebshop, bestel gemakkelijk online en haal uw bestelling op in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen.

Groenrijk Beneden Leeuwen : Dé vuurwerkspecialist van Maas en Waal

Afhalen van bestelling in ons tuincentrum

U kunt uw kleurrijke bestelling de laatste 3 dagen van het jaar afhalen in ons tuincentrum.

  • Donderdag 29 december van 9:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 30 december van 9:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 31 december van 9:00 tot 17:00 uur

 

Bij uw bestelling krijgt u een gratis veiligheidsbril, want blind worden wil toch niemand?
Met ons vuurwerk gaat u knallend en veilig het nieuwe jaar in!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zonder sneeuwklokjes geen lente

Iedere tuin verdient sneeuwklokjes (Galanthus) om in lentestemming te komen. Met haar smalle bladeren en witte bloemen versiert dit bolgewas je tuin óf een gezellige pot in januari en februari, en soms zelfs eerder! 

 

Klokjes luiden het voorjaar in

Sneeuwklokjes zijn echte vroegbloeiers. Als de witte, knikkende klokjes op frisgroene steeltjes in je tuin verschijnen, en soms dapper boven de laatste sneeuw uitsteken...

Lees meer...
Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...