Koop online u vuurwerk bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Koop online uw vuurwerk bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Het is half november en wij zijn al volop bezig met welk vuurwerk we het nieuwe jaar in gaan luiden. Inmiddels is ons tuincentrum een waar kerstparadijs, Sinterklaas is net in ons land, maar u kunt nu al uw vuurwerk online bestellen in onze speciale vuurwerkwebshop!

Bestel uw vuurwerk online

In onze vuurwerkwebshop vindt u werkelijk een feestelijk assortiment. Wij hebben knallende acties zoals 1+1 gratis of leuke aanbiedingen. Een ruim assortiment diverse Cakeboxen, fonteinen, grondvuurwerk, knalvuurwerk, single shots, vuurpijlen of complete pakketten. Wij zijn van alle markten thuis! Bekijk snel onze vuurwerkwebshop, bestel gemakkelijk online en haal uw bestelling op in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen.

Groenrijk Beneden Leeuwen : Dé vuurwerkspecialist van Maas en Waal

Afhalen van bestelling in ons tuincentrum

U kunt uw kleurrijke bestelling de laatste 3 dagen van het jaar afhalen in ons tuincentrum.

  • Donderdag 29 december van 9:00 tot 20:00 uur
  • Vrijdag 30 december van 9:00 tot 20:00 uur
  • Zaterdag 31 december van 9:00 tot 17:00 uur

 

Bij uw bestelling krijgt u een gratis veiligheidsbril, want blind worden wil toch niemand?
Met ons vuurwerk gaat u knallend en veilig het nieuwe jaar in!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Verse overvloed met de Italiaanse kruiden

Met verse kruiden wordt je keukenkunst gegarandeerd verfijnder. GroenRijk verkoopt een Italiaanse mix van rozemarijn, salie, tijm en lavendel die een geraffineerde smaak geven aan gerechten. Bovendien staan de plantjes mooi in potten in de keuken of op een eigen plek in de tuin.

 

Mediterrane smaakmakers

Met wat verse rozemarijn, tijm, salie en lavendel in je gerechten wordt je in een handomdraai een keukenmaestro. Deze k...

Lees meer...
Vroeg voorjaar met narcissen

Aan het einde van de winter haal je met de gele trompetjes van de Narcissus 'Tête-à-tête' het voorjaar alvast in huis. Zo hoef je niet lang te wachten om mooie, bloeiende narcissen te zien. GroenRijk verkoopt deze Narcissus 'Tête-à-tête' al in pot.

 

Hoofd in de wolken

De 'Tête-à-tête' is een narcis van ongeveer 15 tot 20 cm hoog met aan iedere stengel twee tot drie trompetjes. Je kunt wekenlang van dit zonnetje in huis g...

Lees meer...
Wat maakt mij éxtra mooi?

Medinilla’s, ofwel trosboemen zijn volgens ons al op zijn mooist. Maar een lichte douche geeft haar wel extra energie. Geregeld lichte nevel verlengt de bloei-periode, die toch al bijzonder lang is. Twee maanden lukt bij iedereen wel en zelfs vijf maanden is geen uitzondering. Die bloeitijd – november tot februari – is echt een sensatie. Per stengel piepen er wel honderden knalroze bloemetjes onder de schutbladen vandaan.

 

Medin...

Lees meer...