GroenRijk verbouwt!

GroenRijk verbouwt!

Op 15 maart openen wij ons vernieuwde GroenRijk tuincentrum aan de Zandstraat 149 in Beneden-Leeuwen. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment kamer- en tuinplanten, een complete dieren- en vijverafdeling, en een inspirerende sfeer- en tuinmeubelafdeling.Het vertrouwde tuincentrum in een nieuw jasje! Vier de opening met ons mee en laat u verrassen door aantrekkelijke aanbiedingen!

In de maanden januari en februari wordt er in de winkel druk gewerkt om de winkel nog completer en mooier voor u te maken.

Wat gaat er gebeuren?

- De winkel wordt 600 m2 vergroot met o.a. de toevoeging van een complete dierenafdeling

 - Er wordt een magazijn gebouwd om de winkel nog beter te bevoorraden

- Het entreegebouw van de winkel wordt vernieuwd.


Maandag 12, dinsdag 13, woensdag 14 maart gesloten wegens de laatste werkzaamheden renovatie​

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...