GroenRijk verbouwt!

GroenRijk verbouwt!

Op 15 maart openen wij ons vernieuwde GroenRijk tuincentrum aan de Zandstraat 149 in Beneden-Leeuwen. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment kamer- en tuinplanten, een complete dieren- en vijverafdeling, en een inspirerende sfeer- en tuinmeubelafdeling.Het vertrouwde tuincentrum in een nieuw jasje! Vier de opening met ons mee en laat u verrassen door aantrekkelijke aanbiedingen!

In de maanden januari en februari wordt er in de winkel druk gewerkt om de winkel nog completer en mooier voor u te maken.

Wat gaat er gebeuren?

- De winkel wordt 600 m2 vergroot met o.a. de toevoeging van een complete dierenafdeling

 - Er wordt een magazijn gebouwd om de winkel nog beter te bevoorraden

- Het entreegebouw van de winkel wordt vernieuwd.


Maandag 12, dinsdag 13, woensdag 14 maart gesloten wegens de laatste werkzaamheden renovatie​

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...