Laat de winter maar komen!

Laat de winter maar komen!

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. De winter is in aantocht! Wees de kou en sneeuw voor en kom alvast inkopen doen bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Wij bieden u veel voordelige winterartikelen aan die niet te missen zijn in het winterseizoen. Want wat moet u eigenlijk allemaal in huis hebben om zonder zorgen aan de winter te beginnen?

Erg handig: de sneeuwschuiver

Zonder sneeuwschuiver kan het een vieze boel worden voor uw deur. Zorg voor een veilig pad voor uw huis. Dit doet u natuurlijk niet alleen voor uzelf maar ook voor uw buren! U kunt bij GroenRijk Beneden Leeuwen terecht voor het kopen van sneeuwscheppen die het pad voor uw huis in no-time sneeuwvrij maken.

Tegen de gladheid: strooizout 

Om gladheid en vervelende ongelukken te voorkomen is strooizout de beste oplossing. Strooizout en dooikorrels verwijderen sneeuw en ijzel snel zonder al te veel rommel. Ook is dit de best optie die het minste tijd en kracht kost. U kunt bij ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen verschillende soorten strooizout kopen. U heeft genoeg keuze!

Sneeuwschuiver, strooizout, slee kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Slee kopen in Beneden Leeuwen

Sneeuw betekent niet alleen maar ellende. Er zitten ook zeker leuke kanten aan de winterse periode. Wie krijgt er nu geen winters gevoel van sleeën? Als er sneeuw ligt gaan de sleeën als warme broodjes over de toonbank. Koop op tijd uw nieuwe slee en sla de plank niet mis! Bij GroenRijk Beneden Leeuwen zijn houten sleeën, plastic sleeën en opvouwbare sleeën te koop. Bent u op zoek naar een veilige slee voor uw kinderen? Ook daar hebben wij aan gedacht, want wij verkopen ook sleeën met een rugleuning.

Winterartikelen kopen nabij Nijmegen

Bereid uzelf dus goed voor op het winterseizoen! Woont u in de buurt van Tiel of Nijmegen? Kom dan voor een sneeuwschuiver, strooizout of slee langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. U bent van harte welkom!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Chic of gezellig? De Franse geranium is het allebei!

De charmante Pelargonium grandiflorum of Franse Geranium heeft grote, groene, geurige bladeren en sierlijke, trompetvormige bloemen in stijlvolle kleuren. Zet haar binnen, of vorstvrij buiten en de Franse Geranium geeft de hele zomer kleur en een gezellige sfeer aan je huiskamer, terras of balkon. Onweerstaanbaar!

 

Kleur én geur

De Franse Geranium kleurt én geurt je tegemoet. De verschillende soorten hebben bloemen die u...

Lees meer...
Gazania Splendens Jupiter: gouden middagzonnetje

De Gazania Splendens Jupiter verrast je keer op keer met haar stralende bloemen in oranje tinten. Ze is ijzersterk, bloeit maandenlang, kan goed tegen droogte en is daardoor een ideale perkplant voor in potten, bakken of de volle grond. Je zult er maanden plezier aan beleven!

 

Perkplant om mee te pronken

De Gaziana Splendens Jupiter heeft iets weg van een margriet maar dan laagblijvend, kleurig en met bijzondere tekening...

Lees meer...
Campanula Addenda Ambella Purple: paarse magneet

Met haar stijlvolle klokjes vormt de compacte Campanula Addenda Ambella Purple een prachtig paars plaatje. Twee keer per jaar trakteert de bolvormige plant je op een bloemenfontein en geeft je tuin, balkon of huiskamer klasse.

 

De aandacht van Addenda

De Campanula of klokjesbloem is een bergplantje dat hele bloemenvelden kan vormen en in het wild vooral voorkomt in Oost-Europa. Ze bloeit twee keer per jaar. Kwekers...

Lees meer...