Laat de winter maar komen!

Laat de winter maar komen!

De dagen worden korter en het wordt steeds kouder. De winter is in aantocht! Wees de kou en sneeuw voor en kom alvast inkopen doen bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Wij bieden u veel voordelige winterartikelen aan die niet te missen zijn in het winterseizoen. Want wat moet u eigenlijk allemaal in huis hebben om zonder zorgen aan de winter te beginnen?

Erg handig: de sneeuwschuiver

Zonder sneeuwschuiver kan het een vieze boel worden voor uw deur. Zorg voor een veilig pad voor uw huis. Dit doet u natuurlijk niet alleen voor uzelf maar ook voor uw buren! U kunt bij GroenRijk Beneden Leeuwen terecht voor het kopen van sneeuwscheppen die het pad voor uw huis in no-time sneeuwvrij maken.

Tegen de gladheid: strooizout 

Om gladheid en vervelende ongelukken te voorkomen is strooizout de beste oplossing. Strooizout en dooikorrels verwijderen sneeuw en ijzel snel zonder al te veel rommel. Ook is dit de best optie die het minste tijd en kracht kost. U kunt bij ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen verschillende soorten strooizout kopen. U heeft genoeg keuze!

Sneeuwschuiver, strooizout, slee kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Slee kopen in Beneden Leeuwen

Sneeuw betekent niet alleen maar ellende. Er zitten ook zeker leuke kanten aan de winterse periode. Wie krijgt er nu geen winters gevoel van sleeën? Als er sneeuw ligt gaan de sleeën als warme broodjes over de toonbank. Koop op tijd uw nieuwe slee en sla de plank niet mis! Bij GroenRijk Beneden Leeuwen zijn houten sleeën, plastic sleeën en opvouwbare sleeën te koop. Bent u op zoek naar een veilige slee voor uw kinderen? Ook daar hebben wij aan gedacht, want wij verkopen ook sleeën met een rugleuning.

Winterartikelen kopen nabij Nijmegen

Bereid uzelf dus goed voor op het winterseizoen! Woont u in de buurt van Tiel of Nijmegen? Kom dan voor een sneeuwschuiver, strooizout of slee langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum. U bent van harte welkom!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...
Ficus lyrata: groot, glanzend groen

Met zijn glanzende bladeren die wat op violen lijken, speelt de Ficus lyrata gelijk de hoofdrol in jouw huiskamer. Geen wonder dat deze grote kamerplant zeer populair is in Nederland.

 

Kamermuziek

Als je de Ficus lyrata met zijn grote bladeren ziet staan, snap je gelijk dat deze machtige plant uit de tropen komt. Hij wordt ook wel vioolblad- of tabaksplant genoemd en komt in het wild vooral in de regenwo...

Lees meer...