GroenRijk Beneden Leeuwen is de beste van Nederland

GroenRijk Beneden Leeuwen is de beste van Nederland

GroenRijk Beneden-Leeuwen is uitgeroepen tot de Beste GroenRijker van het afgelopen jaar. Het tuincentrum krijgt deze onderscheiding onder andere vanwege zijn sterke groenspecialisme en gemoedelijke sfeer. De jaarlijkse wedstrijd leeft enorm bij alle vestigingen, zij zetten zich hard in om klanten goed te adviseren en prettig te laten winkelen.
 
Vol trots namen de broers John en William Cobussen de wisselbeker in ontvangst. Paula Kruit, formulemanager van GroenRijk Retail, prijst de winnaar: “De leiding van GroenRijk Beneden-Leeuwen heeft in 2019 andermaal bewezen betrokken ondernemers te zijn, die continu streven naar het optimaal bedienen van hun klanten.”
 
“Ook na de grote uitbreiding van het tuincentrum van enkele jaren geleden, met toevoeging van een volwaardige dierenafdeling, is de groene sfeer in de winkel behouden,” vervolgt Kruit. “Het resulteert in een sfeervolle, keurig opgeruimde winkel waar je uitstekend kan toeven”

Genoeg redenen om dus snel een bezoek te brengen aan de ‘Beste GroenRijk van het Jaar 2019’! 

Bron: www.groenrijk.nl

GroenRijk Beneden Leeuwen beste GroenRijker van Nederland

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Korenbloemaster: koele kleuren in late zomer

Achter in de zomer vrolijken de grote blauwe bloemen van de korenbloemaster (Stokesia laevis) je tuin helemaal op, en daar gaan ze tot eind september mee door. Zo geniet je extra lang van de zomer in je tuin. 

Felle bloeier

Lange, slanke bladeren en grote, platte lilablauwe bloemen die wagenwijd open staan alsof ze ieder zonnestraaltje willen opvangen. De kleurige bloemen van de Stokesia laevis doen aan klassieke korenbloemen de...

Lees meer...
duurzaam tuinieren
Een koelere tuin in de zomer? Dat kan!

De zomer brengt vaak warme, zonnige dagen met zich mee, maar het kan soms moeilijk zijn om van je tuin te genieten als de hitte te extreem wordt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je tuin koeler te maken, zodat je ook tijdens de warmste maanden kunt genieten van je buitenruimte. Hier zijn enkele praktische tips om van jouw tuin een koele plek te maken.

Lees meer...
Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...