GroenRijk Beneden Leeuwen nu nog een maatje groter!

GroenRijk Beneden Leeuwen nu nog een maatje groter!

De afgelopen maanden is GroenRijk Beneden Leeuwen uitgebreid met 800m2 extra winkelruimte. Ofwel nog meer keus in planten, tuinmeubelen, bbq's en tuin- en dierbenodigdheden!

 

Gedurende de winterperiode heeft GroenRijk Beneden Leeuwen zijn winkeloppervlak uitgebreid met 800m2 overdekte winkelruim. Hierdoor kunnen wij u nog beter dan voorheen een compleet aanbod aan tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen en tuin- en dierbenodigdheden bieden. Door deze extra ruimte hebben we onze assortimenten kunnen verbreden en kunnen wij u nog meer inspirerende presentaties en voorbeelden van product toepassingen laten zien.

 

Vanaf donderdag 10 maart is onze verbouwing klaar en wij verwelkomen u dan ook graag feestelijk in onze winkel.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Vogelvoerhanger: Help vogels in de winter

Merels, meesjes, mussen en roodborstjes kunnen je hulp goed gebruiken in de winter. Zoeken naar voedsel kost veel energie en in de koude wintermaanden kan het voor vogels moeilijk zijn om voldoende voedsel te vinden. Gelukkig kunnen we hen een handje helpen door ze bij te voeren. Verder hebben we nog meer tips om in de herfst én in de winter van je vogelrijke tuin te genieten!

Pinda’s

Pinda's moeten een hoog oliegehalte hebben. Hoe m...

Lees meer...
Helleborus niger 'Christmas Carol'

Tijdens de donkere dagen schitteren de liefelijke witte bloemen van de Helleborus niger 'Christmas Carol'. De plant blijft compact met frisse groene blaadjes en veel bloemknoppen. Bij GroenRijk staat deze winterse sfeermaker nu voor je klaar.

 

Licht in de duisternis

In het seizoen waarin weinig planten bloeien, pakt de Helleborus juist het podium. Daarom is dit dan ook een populaire plantensoort. De eerste soorten, zoa...

Lees meer...
Winterheide: Erica darleyensis

Erica darleyensis kan bijna alles aan. Na een strenge winter komt hij weer mals en groen onder de sneeuw vandaan en in een tropische zomer blijft hij fier overeind. De Erica darleyensis van GroenRijk bloeit vrijwel de hele winter tot en met het vroege voorjaar. Qua grondsoort is Erica – in tegenstelling tot zijn familieleden – nauwelijks kieskeurig. Kortom: de robuuste bodembedekker die tegen een stootje kan.

 

Erica: meisje, pla...

Lees meer...