GroenRijk Beneden Leeuwen nu nog een maatje groter!

GroenRijk Beneden Leeuwen nu nog een maatje groter!

De afgelopen maanden is GroenRijk Beneden Leeuwen uitgebreid met 800m2 extra winkelruimte. Ofwel nog meer keus in planten, tuinmeubelen, bbq's en tuin- en dierbenodigdheden!

 

Gedurende de winterperiode heeft GroenRijk Beneden Leeuwen zijn winkeloppervlak uitgebreid met 800m2 overdekte winkelruim. Hierdoor kunnen wij u nog beter dan voorheen een compleet aanbod aan tuinplanten, kamerplanten, tuinmeubelen en tuin- en dierbenodigdheden bieden. Door deze extra ruimte hebben we onze assortimenten kunnen verbreden en kunnen wij u nog meer inspirerende presentaties en voorbeelden van product toepassingen laten zien.

 

Vanaf donderdag 10 maart is onze verbouwing klaar en wij verwelkomen u dan ook graag feestelijk in onze winkel.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Roza Bijenweelde: voor bijen en bewonderaars

Hoewel de Rosa Bijenweelde® speciaal is doorontwikkeld voor bijen, staan deze rijkbloeiende rozenstruikjes ook prachtig in je tuin of op je terras. GroenRijk heeft een mix samengesteld met verschillende fantastische kleuren.

 

Veelzijdig combineren

Glanzend groene bladeren en grote trossen vol enkele of halfgevulde bloemen in uiteenlopende kleuren, met mooi contrasterende gele meeldraden in het midden: de zacht geurende R...

Lees meer...
Portulaca: overdaad aan zomerse kleuren

De, zijn dikke, vetplantachtige blaadjes en rozetvormige bloemetjes van de Portulaca fleuren je tuin, balkon of terras een zomer lang helemaal op. Ze hebben een heerlijke geur er in vele vrolijke kleuren en maken eindeloos nieuwe bloemen aan.

 

Feestelijke aankleding

De eenjarige Portulaca grandiflora, ook wel portulac of postelijn genoemd, komt van oorsprong veel voor in warme Zuid-Amerikaanse streken. Tegenwoordig besta...

Lees meer...
Gun jezelf een overdaad aan bloemen

Met deze drie perkplanten in een vrolijke pot geniet je een zomer lang van een overdaad aan bloemen in prachtige kleuren. Calibrachoa, Petunia Surfinia en Verbena vormen samen een geweldige compositie die zeker mooi zal staan op jouw terras of balkon.


Kleurige potten

Perkplanten zijn echte zomerbloeiers en sfeermakers! GroenRijk heeft voor jou verschillende sfeervolle potten geselecteerd met deze drie eenjarige zomertoppers:<...

Lees meer...