Álles over de Lemax collectie van 2022

Dit jaar heeft de Lemax collectie weer veel moois in petto! In deze blog lichten we de nieuwe collectie uit, zodat je weet wat je kunt verwachten én hoe je jouw kerstdorp dit jaar naar een nog hoger niveau tilt. Er zijn maar liefst honderden nieuwe items toegevoegd aan de collectie!

De nieuwe eyecatchers uit de Lemax 2022 collectie

  • Jagerndorfer skilift: Het skidorp Vail Village is dit jaar voorzien van het speciale huisje Aspen Ridge Landscaping & Nursery. Een kersthuisje waarin je de kerstbomen kunt bewonderen vanaf de glazen serre, dat is natuurlijk een klassieke toevoeging! 
  • Caddington Village: In het dorp is kerst dé periode om leven in de lokale brouwerij te brengen. Daarom is er een nieuwe bottelarij mét bewegende elementen en verlichting. 
  • Harvest Crossing: Het landelijke thema van Harvest Crossing komt terug in de nieuwe Pot Pie Shop, waar de Amerikaanse klassieker geserveerd wordt. Op een bruisend landelijk kerstdorp plein mag deze niet ontbreken!
  • Plymouth Corners: Het kustplaatsje is helemaal in de kerstsfeer, waar natuurlijk ook een cadeauwinkel bij hoort! Wil je dit jaar wat kust elementen toevoegen aan je dorp? Dan is een kersthuisje uit de Plymouth Corners collectie een uitstekende toevoeging!
  • Santa’s Wonderland: Het is tijd voor Santa’s Rooftop Bash! Dit is een nieuw kersthuisje dat best een plek verdient in het centrum van jouw kerstdorp. Iedereen is uitgenodigd voor Santa’s Rooftop Bash. 
  • Sugar ‘n’ Spice: het sprookjesachtige kerstdorp dat om snoep en koek draait is uitgebreid met het Peppermint House! Verlichting, over de top decoratie en de fijnste (smakelijke) details maken dit een heerlijke eyecatcher voor het kerstdorp!

Lemax 2022 | GroenRijk Beneden Leeuwen

Ontdek de Lemax 2022 collectie bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Je vindt in ons tuincentrum de Lemax collectie met de bijzondere nieuwe eyecatchers van dit jaar! Bezoek onze kerstshow en dompel je helemaal onder in alle trends van dit jaar, waardoor je flink veel inspiratie op doet. Nieuwe bewegende elementen, flitsende verlichting, speciale rook effecten, óf het begin van jouw eigen nieuwe kerstdorp: je vindt jouw inspiratie bij GroenRijk Beneden Leeuwen nabij Tiel, of bezoek onze webshop en neem online alvast een kijkje om de collectie van dit jaar te ontdekken!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Beter leven met gezond groen

Kamerplanten zijn natuurlijke sfeermakers en sommigen hebben iets extra’s. Luchtzuiverende planten leveren namelijk een positieve bijdrage aan elke leefruimte. Dat ervaar je fysiek en mentaal. Wonen, werken, slapen en relaxen… het gaat allemaal beter met gezond groen. Luchtzuiverende kamerplanten hebben het meeste effect in de periode oktober tot en met maart. De meeste mensen houden dan ramen en deuren zoveel mogelijk gesloten waardoor er beduidend minder g...

Lees meer...
De Calathea kun je niet weerstaan

Groen, aubergine, bont, gevlekt of geribbeld: de ovale bladeren van de Calathea trekken je aandacht. Deze tropische kamerplant is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook nog eens luchtzuiverend en niet giftig voor huisdieren en kinderen. Bij GroenRijk vind je een aantrekkelijke Calathea-mix waarmee je gelijk sfeer geeft aan je huis.

 

Bewegende bladeren

De Calathea leeft in het wild onder de bomen...

Lees meer...
Struikheide: drie kleuren in één pot!

Ze verschieten niet spontaan van kleur. GroenRijk heeft een vinger in de pap gehad bij de Calluna vulgaris ‘Garden Girls’ Tricolor. We hebben drie planten met verschillende bloemkleuren in één pot gezet: een paarse, roze en zilverwitte. Doordat ze samen in een pot staan verstrengelen ze mooi, wat een prachtig vlammend effect geeft.

 

Zomerheide en winterheide

Calluna vulgaris wordt ook wel Dopheide of Zom...

Lees meer...