Álles over de Lemax collectie van 2022

Dit jaar heeft de Lemax collectie weer veel moois in petto! In deze blog lichten we de nieuwe collectie uit, zodat je weet wat je kunt verwachten én hoe je jouw kerstdorp dit jaar naar een nog hoger niveau tilt. Er zijn maar liefst honderden nieuwe items toegevoegd aan de collectie!

De nieuwe eyecatchers uit de Lemax 2022 collectie

  • Jagerndorfer skilift: Het skidorp Vail Village is dit jaar voorzien van het speciale huisje Aspen Ridge Landscaping & Nursery. Een kersthuisje waarin je de kerstbomen kunt bewonderen vanaf de glazen serre, dat is natuurlijk een klassieke toevoeging! 
  • Caddington Village: In het dorp is kerst dé periode om leven in de lokale brouwerij te brengen. Daarom is er een nieuwe bottelarij mét bewegende elementen en verlichting. 
  • Harvest Crossing: Het landelijke thema van Harvest Crossing komt terug in de nieuwe Pot Pie Shop, waar de Amerikaanse klassieker geserveerd wordt. Op een bruisend landelijk kerstdorp plein mag deze niet ontbreken!
  • Plymouth Corners: Het kustplaatsje is helemaal in de kerstsfeer, waar natuurlijk ook een cadeauwinkel bij hoort! Wil je dit jaar wat kust elementen toevoegen aan je dorp? Dan is een kersthuisje uit de Plymouth Corners collectie een uitstekende toevoeging!
  • Santa’s Wonderland: Het is tijd voor Santa’s Rooftop Bash! Dit is een nieuw kersthuisje dat best een plek verdient in het centrum van jouw kerstdorp. Iedereen is uitgenodigd voor Santa’s Rooftop Bash. 
  • Sugar ‘n’ Spice: het sprookjesachtige kerstdorp dat om snoep en koek draait is uitgebreid met het Peppermint House! Verlichting, over de top decoratie en de fijnste (smakelijke) details maken dit een heerlijke eyecatcher voor het kerstdorp!

Lemax 2022 | GroenRijk Beneden Leeuwen

Ontdek de Lemax 2022 collectie bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Je vindt in ons tuincentrum de Lemax collectie met de bijzondere nieuwe eyecatchers van dit jaar! Bezoek onze kerstshow en dompel je helemaal onder in alle trends van dit jaar, waardoor je flink veel inspiratie op doet. Nieuwe bewegende elementen, flitsende verlichting, speciale rook effecten, óf het begin van jouw eigen nieuwe kerstdorp: je vindt jouw inspiratie bij GroenRijk Beneden Leeuwen nabij Tiel, of bezoek onze webshop en neem online alvast een kijkje om de collectie van dit jaar te ontdekken!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gewone verzorging, buitengewone beloning!

Struikmargriet klinkt Nederlands, maar de herkomst van deze plant ligt in het zonnige zuiden. De Argyranthemum frutescens, ofwel Struikmargriet, komt van de Canarische Eilanden. Met name in Tenerife, Fuerteventura en Gran Canaria ligt haar geboortegrond. Misschien brengt deze fleurige bloeier iedereen daarom al bij de eerste blik in een zomerse stemming!

 

Struikmargriet: explosie van schoonheid

De struikmargriet mag dan een eenj...

Lees meer...
Vrolijke violen

Hoe kun je de lente beter aftrappen dan met een bakje violen? Ze zijn kleurig en bloeien uitbundig. Viooltjes zier er fragiel uit, maar ze kunnen juist veel hebben. Bij GroenRijk vind je de grootbloemige F1 violen én de schattige Viola cornuta in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Volop keus dus! 

 

Veel soorten

Er bestaan ruim 400 verschillende soorten violen in allerlei kleurschakeringen. De grootbloemige F1-Hybriden (V...

Lees meer...
Alvast voorjaar met de Japanse roos

De Japanse roos (Camellia japonica) kan al vanaf februari kleur aan je tuin geven met uitbundige bloemen. Deze wintergroene heester met glanzende, donkergroene bladeren siert je tuin het hele jaar door. 

 
Reusachtig roosachtig

Zoals de naam al verraad komt de Camellia japonica oorspronkelijk uit Japan, maar ze groeit in het wild ook volop in China, Taiwan en Zuid-Korea. De Nederlandse naam Japanse roos dankt deze sch...

Lees meer...