Álles over de Lemax collectie van 2022

Dit jaar heeft de Lemax collectie weer veel moois in petto! In deze blog lichten we de nieuwe collectie uit, zodat je weet wat je kunt verwachten én hoe je jouw kerstdorp dit jaar naar een nog hoger niveau tilt. Er zijn maar liefst honderden nieuwe items toegevoegd aan de collectie!

De nieuwe eyecatchers uit de Lemax 2022 collectie

  • Jagerndorfer skilift: Het skidorp Vail Village is dit jaar voorzien van het speciale huisje Aspen Ridge Landscaping & Nursery. Een kersthuisje waarin je de kerstbomen kunt bewonderen vanaf de glazen serre, dat is natuurlijk een klassieke toevoeging! 
  • Caddington Village: In het dorp is kerst dé periode om leven in de lokale brouwerij te brengen. Daarom is er een nieuwe bottelarij mét bewegende elementen en verlichting. 
  • Harvest Crossing: Het landelijke thema van Harvest Crossing komt terug in de nieuwe Pot Pie Shop, waar de Amerikaanse klassieker geserveerd wordt. Op een bruisend landelijk kerstdorp plein mag deze niet ontbreken!
  • Plymouth Corners: Het kustplaatsje is helemaal in de kerstsfeer, waar natuurlijk ook een cadeauwinkel bij hoort! Wil je dit jaar wat kust elementen toevoegen aan je dorp? Dan is een kersthuisje uit de Plymouth Corners collectie een uitstekende toevoeging!
  • Santa’s Wonderland: Het is tijd voor Santa’s Rooftop Bash! Dit is een nieuw kersthuisje dat best een plek verdient in het centrum van jouw kerstdorp. Iedereen is uitgenodigd voor Santa’s Rooftop Bash. 
  • Sugar ‘n’ Spice: het sprookjesachtige kerstdorp dat om snoep en koek draait is uitgebreid met het Peppermint House! Verlichting, over de top decoratie en de fijnste (smakelijke) details maken dit een heerlijke eyecatcher voor het kerstdorp!

Lemax 2022 | GroenRijk Beneden Leeuwen

Ontdek de Lemax 2022 collectie bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Je vindt in ons tuincentrum de Lemax collectie met de bijzondere nieuwe eyecatchers van dit jaar! Bezoek onze kerstshow en dompel je helemaal onder in alle trends van dit jaar, waardoor je flink veel inspiratie op doet. Nieuwe bewegende elementen, flitsende verlichting, speciale rook effecten, óf het begin van jouw eigen nieuwe kerstdorp: je vindt jouw inspiratie bij GroenRijk Beneden Leeuwen nabij Tiel, of bezoek onze webshop en neem online alvast een kijkje om de collectie van dit jaar te ontdekken!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Hibiscus Suniq XXL: extreme eyecatcher

Extreem grote tropisch ogende bloemen sieren de Hibiscus Suniq XXL vanaf half juli. Deze kleurige heester is een absoluut pronkstuk in je tuin en staat perfect in een bak of pot op je terras.

Gigantische bloemen

Oorspronkelijk komt de Hibiscus overal in de wereld in zowel tropische als subtropische streken voor. Vooral bekend zijn de tuinhibiscus (Hibiscus syriacus) of altheastruik en natuurlijk de Chinese roos (Hibiscus rosa-sinensi...

Lees meer...
Beste Folder Awards 2024 gewonnen!

Mooi nieuws! Tijdens de consumentenverkiezing 'Beste Folder Awards 2024' in Amersfoort op dinsdag 21 mei jl. hebben we opnieuw de felbegeerde Beste Folder Awards gewonnen! Zowel de papieren als de online folder van GroenRijk zijn bekroond als beste folders in de categorie bouwmarkt, tuin & dier. Het juryrapport prees de papieren folder als ‘duidelijk leesbaar en overzichtelijk’ en de digitale folder vanwege de ‘prachtige opmaak’.
 
De Beste Fold...

Lees meer...
Struikroos, krachtig bloeiend en geurend

Rosa Tantau Premium is een collectie van unieke rozensoorten die vooral opvallen door een veelheid aan grote, dichtgevulde, sierlijke bloemen die lang doorbloeien en vaak ook nog heerlijk geuren!

 

Op het hoogste niveau

Glanzend donkergroen blad, een mooie, bossige groeiwijze en opvallend veel grote en dichtgevulde bloemen: dat is de Rosa Tantau. Deze bijzondere rozen zijn gekweekt door de wereldberoemde teler Rosen Tanta...

Lees meer...