Vijverwinkel Gelderland

GroenRijk Beneden Leeuwen is uw vijverwinkel in Gelderland. Ons complete assortiment biedt voor ieder wat wils. Of u nu een kleine of een grote vijver heeft, op zoek bent naar ornamenten of vissen, onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Uw vijverwinkel in Gelderland

Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. Voorgevormde vijvers zijn wat duurder, maar wel makkelijker aan te leggen. Het formaat en de diepte van de vijver bepalen onder andere welke vissensoorten geschikt zijn voor in de vijver. U kunt uw vijver precies aankleden zoals u het wilt. Gaat u voor een grote vijver of houdt u het bescheiden? Welke ornamenten vindt u mooi en wilt u ook verlichting in de vijver? In onze vijverwinkel in Gelderland geven wij u graag tips en ideeën.

Alles voor uw vijver bij de vijverwinkel van GroenRijk in Gelderland

Bij onze vijverwinkel in Gelderland vindt u een zeer breed assortiment aan Kom langs in onze vijverwinkel in Gelderlandvijverbenodigdheden. We verkopen:

Het onderhoud van de vijver is net zo belangrijk als de aanleg. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u in ons zogeheten WaterRijk alles op het gebied van aanleg, onderhoud en aankleding. Het assortiment bestaat onder andere uit de merken Oase en Velda. Ook voor het aanleggen van een vijver is GroenRijk Beneden Leeuwen úw vijverwinkel in Gelderland. Voor het gehele assortiment en persoonlijk advies nodigen wij u graag uit om langs te komen in onze vijverwinkel in Gelderland.

Zorg voor de juiste vijverpomp of –filter!

De juiste vijverpomp of –filter is essentieel voor een schone, heldere vijver. Vijverpompen houden het water in beweging, zodat er geen algengroei ontstaat. Maak de pomp vast aan een waterval voor een leuk effect! Een goed filtersysteem zorgt ervoor dat de vijver niet troebel wordt. Troebel water is erg slecht voor uw vissen en u kunt minder goed van uw vijver genieten. Er zijn diverse soorten filtersystemen. Sommige filters hebben meerdere kamers, zodat het water nóg beter wordt gefilterd. Laat u goed inlichten door de deskundige medewerkers van onze vijverwinkel in Gelderland! Kijk ook eens rond op de andere afdelingen van ons tuincentrum voor een breed assortiment voor huis, tuin & dier.  

 

 

Vijverwinkel Gelderland      Vijverwinkel Gelderland