Woon en sfeer

Bij GroenRijk in Beneden Leeuwen kunt u terecht voor kamerplanten en tuinplanten, maar ook zeker voor woon en sfeer artikelen! Bent u op zoek naar een mooie woonaccessoire voor uzelf of als cadeau? Dan zit u bij ons helemaal goed! Wij hebben een ruime afdeling met diverse soorten woonaccessoires. Voor iedere woonstijl hebben wij passende woonaccessoires. Kom dus voor inspiratie van planten, maar ook zeker voor interieur naar ons tuincentrum nabij Nijmegen!

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 277 producten

Het ruime woon & sfeer assortiment van GroenRijk Beneden Leeuwen

Iedereen heeft een bepaalde voorkeur voor een woonstijl: landelijk, stoer, modern etc. Bij GroenRijk in Beneden Leeuwen spelen wij daar op in op onze woonaccessoire afdeling. Hier vindt u diverse sfeer en cadeau artikelen, voor ieder wat wils. Wat kunt u onder andere bij ons vinden:

Eigenlijk is het teveel om op te noemen. U moet gewoon eens een bezoekje brengen aan ons tuincentrum in Beneden Leeuwen, dan kunt u onze ruime afdeling met eigen ogen bekijken én inspiratie opdoen!

Sfeer & Cadeau artikelen | Woonaccessoires | GroenRijk Beneden Leeuwen

Super hip: kamerplanten combineren met woonaccessoires

Tegenwoordig is het super hip om kamerplanten te combineren met woonaccessoires. Wat we veel zien, is bijvoorbeeld de plantenstandaard. Dit is een standaard speciaal om een plant op te zetten. Zo zet u de kamerplant echt in het zonnetje. Combineer zo'n plantenstandaard met passende woonaccessoires en u zult zien dat dit meteen heel sfeervol staat in huis. 

Sfeer & Cadeau artikelen | Woonaccessoires | GroenRijk Beneden Leeuwen

Sfeer en cadeau artikelen kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Bent u op zoek naar een cadeau voor uw moeder, zus of vriendin? Of is uw eigen interieur toe aan iets nieuws? Kom dan voor wooninspiratie naar GroenRijk Beneden Leeuwen en kies uw favoriete woonaccessoires. Neem ook zeker een kijkje op onze kamerplanten afdeling, want zoals we hierboven al beschreven: kamerplanten combineren met woonaccessoires is super leuk én hip! Heeft u vragen over onze sfeer en cadeau artikelen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers in de winkel. U kunt ons ook altijd mailen: info@benedenleeuwen.groenrijk.nl of bel naar: 0487-595821. Bekijk onze openingstijden en dan hopen we u snel te zien bij GroenRijk Beneden Leeuwen, vlakbij Nijmegen, Tiel en Beuningen!

Lees meer over kaarsen