Tuinplanten

Woont u in de omgeving van Tiel, Beuningen of Nijmegen en bent u op zoek naar tuinplanten? Dan bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! Planten zorgen voor een goede sfeer in uw tuin, een explosie van heerlijke geuren en diverse kleuren. Het beste is om in het voorjaar te beginnen met het onderhoud van uw tuin en daarbij ook het planten van nieuwe tuinplanten. Zo zorgt u er voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten! In ons tuincentrum in Beneden Leeuwen vindt u diverse soorten buitenplanten, zoals vaste planten, bloembollen, zaden, bloembollen, kuipplanten en fruitbomen. Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren welke planten u het best in uw tuin kunt planten. Kom daarom gerust eens langs in onze winkel!

Bestel tuinplanten in onze webshop

 

 

Ons ruime en diverse assortiment met tuinplanten

In ons tuincentrum in Beneden Leeuwen hebben we een wisselende voorraad tuinplanten, maar er is altijd geruime keuze. Alvorens ons tuincentrum te bezoeken, kunt u het beste kijken op welke plek in de tuin u graag wilt planten. Is er bijvoorbeeld veel zon, schaduw of wind? Dit is belangrijk om te weten wanneer u een keuze maakt! Ons assortiment bestaat onder andere uit:

GroenRijk Beneden Leeuwen | Tuinplanten | Buitenplanten

De basis van uw tuin: vaste tuinplanten

Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. De basisplanten van uw tuin zijn namelijk de vaste tuinplanten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt én de plek die de plant in de tuin krijgt. Vanaf het voorjaar is het de tijd van het perkgoed. Dit zijn éénjarige tuinplanten die een zomerlang bloeien en veel kleur geven in uw tuin. Deze planten zijn heel goed te combineren met vaste planten. Wat ook goed gecombineerd kan worden met vaste planten zijn de bloembollen. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u onder andere voorjaarsbollen en zomerbollen. Vergeet niet dat de voorjaarsbloembollen het ultieme voorjaarsgevoel geven én ook veel kleur geven aan uw tuin.

GroenRijk Beneden Leeuwen | Tuinplanten | Buitenplanten

Tuinplanten van goede kwaliteit en voor een scherpe prijs koopt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Is uw tuin dus aan vernieuwing toe en bent u op zoek naar buitenplanten voor een scherpe prijs? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan ons tuincentrum in Beneden Leeuwen. Laat u adviseren én inspireren op onze tuinplanten afdeling. Wilt u wat mooie tuinplanten in bloempotten of plantenbakken? Neem dan ook een kijkje op onze potterie afdeling en kies de juiste bloempot. Heeft u vragen over ons tuinplanten assortiment? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende tuinplanten. Bekijk snel de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder alvast de route naar onze winkel en dan hopen we u snel te zien bij GroenRijk Beneden Leeuwen.

Meer over kamerplanten