BBQ Nijmegen

Op zoek naar een BBQ leverancier in de buurt van Nijmegen? Kom eens langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen voor een breed assortiment barbecues. Deze zomer wilt u natuurlijk weer volop kunnen genieten van het mooie weer en ’s avonds gezellig buiten eten in uw tuin nabij Nijmegen. Een topkwaliteit BBQ maakt dit mogelijk. Wist u trouwens dat BBQen in de winter ook steeds populairder wordt? Wij verkopen barbecues van topmerken tegen scherpe prijzen.

Weber BBQ bij GroenRijk nabij Nijmegen

BBQ kopen in de buurt van Nijmegen

Het kopen van een BBQ voor uw tuin in de buurt van Nijmegen is geen makkelijke opgave. Doordat er steeds meer modellen worden ontwikkeld, is de keuze enorm geworden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste BBQ. Bij ons in Zeeland koopt u:

Het grote voordeel van een houtskool BBQ is dat u zo het dichtst bij dat échte barbecuegevoel komt. Vlees dat is bereid op een houtskoolbarbecue heeft namelijk die typische rokerige smaak. Het knisperen van de kolen zorgt voor een gezellige sfeer. Nadelen van een houtskoolbarbecue zijn dat het schoonmaken nogal een gedoe is en dat u telkens moet slepen met kolen. Daarom zijn er tegenwoordig hele goede alternatieven. Misschien is een gasbarbecue bijvoorbeeld meer iets voor u. Dit model is gemakkelijk in gebruik. Met één druk op de knop is een gasbarbecue klaar voor gebruik. Helaas loopt u wel nog steeds te slepen, nu met gasflessen… Als laatste is er de elektrische BBQ. Deze barbecues zijn compact en goed geschikt voor op een balkon. Wanneer u van plan bent om met heel veel mensen te gaan barbecueën, is het een beter idee om voor een wat grotere BBQ te gaan. U hoeft niet te slepen met zakken kolen of gasflessen, maar er moet wel altijd een stopcontact in de buurt zijn. Een gedeeld voordeel van een gasbarbecue en een elektrische barbecue is dat het vlees heel snel klaar is. Het schoonmaken kost totaal geen moeite. In de showroom van ons tuincentrum nabij Nijmegen staan de verschillende modellen BBQs voor u uitgestald.

Weber BBQ kopen bij GroenRijk dichtbij Nijmegen

GroenRijk Beneden Leeuwen is de trotse leverancier van Weber BBQ’s in de omgeving van Nijmegen! Weber is een van oorsprong een Amerikaans familiebedrijf dat al sinds 1952 Weber bbq’s op de markt brengt. Tegenwoordig is Weber wereldwijd dé marktleider op het gebied van BBQ’s, buitenkeukens en barbecueaccessoires. Weber staat bekend om uitmuntende productkwaliteit en innovatieve concepten. De barbecues hebben een prachtig design en doordacht ontwerp. Vraag de deskundige medewerkers van onze showroom in de buurt van Nijmegen gerust om uitleg over onze Weber BBQ’s.

Koop uw barbecue en accessoires bij GroenRijk nabij Nijmegen

De BBQ showroom van GroenRijk nabij Nijmegen is zeven dagen per week geopend. Naast barbecues kunt u bij ons terecht voor handige barbecueaccessoires. Hiermee wordt een BBQ nog leuker en makkelijker.

Tips nodig voor buiten koken?