Bewatering en Regentonnen

Voor bewatering en regentonnen in de regio West Maas en Waal en Druten ben je in de webshop van GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! Hieronder vind je een uitgebreid aanbod met verschillende soorten regentonnen, tuinslangen en diverse andere opties om jouw planten water te geven. Van een simpele gieter tot aan geavanceerde tuinslangen en systemen; je kunt het allemaal online vinden in onze webshop. Voor verschillende soorten tuinen en balkons is er altijd een geschikte manier te vinden om de planten van genoeg water te voorzien. Als je graag let op de duurzaamheid van het tuin onderhoud, dan is een regenton of een regentank ook een geschikte optie. Je kunt gebruik maken van het productfilter hiernaast, of bekijk hieronder het volledige artikelaanbod voor deze categorie. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 95 producten

Regenton online bestellen West Maas en Waal

In Nederland valt er over het algemeen veel regen. Echter zijn er de laatste jaren ook meer droge periodes. In tijden waarin de planten veel water nodig hebben kan het aantal liters dat je gebruikt snel oplopen. Om verstandig om te gaan met het regenwater dat hier valt en daarmee ook de drogere periodes te overbruggen kan een regenton een heel goede uitkomst zijn. Regentonnen zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er regentonnen van Capi Europe, Elho en Nature te vinden in onze webshop. De juiste inhoud van de regenton hangt samen met de ruimte die je beschikbaar hebt. Om de regenton thuis te installeren kun je een aansluitset, een losse kraan en een regentonstandaard bestellen, deze kun je ook in onze webshop vinden zodat je meteen aan de slag kunt.

Sproeiers en bewatering voor de tuin online bestellen in Druten

Bewatering voor de tuin is essentieel voor het behoud van de planten. Voor kleinere oppervlaktes zoals een kleine tuin of een balkon kan een gieter al een goede uitkomst zijn. Voor grotere oppervlaktes zijn er verschillende andere opties voor tuinslangen en sproeiers. Zo kun je denken aan:

Door middel van de verschillende losse onderdelen kun je de planten water geven op de gewenste manier. Wij hebben verschillende merken zoals Capi Europe, Elho, Gardena, GroenRijk, Nature en Talentools. Heb je vragen over de onderdelen die je nodig hebt, of welke goed passen bij jouw wensen? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken we graag met je mee. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0487-595821, door een Whatsapp te sturen naar 06 38784578, of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl

Regentonnen en bewatering online bestellen in West Maas en Waal

Wij bezorgen bestellingen met onze eigen bezorgdienst in de gemeente West Maas en Waal en Druten. Je kunt er ook voor kiezen om jouw bestelling af te halen in onze winkel, Tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen. Woon je buiten ons bezorggebied, maar wil je wel graag iets bestellen in onze webshop? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden! Van maandag tot en met zaterdag is onze klantenservice bereikbaar en helpen we je graag verder.