Hond

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u een ruim aanbod hondenartikelen. Honden zijn echte vrienden die we graag verwennen met lekkere hondensnacks, leuke speeltjes en een goede verzorging. Op onze dierenafdeling vindt u naast hondenartikelen, zoals hondensnacks en hondenspeeltjes, ook praktische dierbenodigdheden voor uw trouwe viervoeter. Denk dan bijvoorbeeld aan hondenriemen, hondenmanden en een bench. In onze dierenwinkel vindt u allerlei benodigdheden voor honden, maar ook voor katten, knaagdieren en vogels. Bekijk hieronder alle benodigdheden voor de verzorging van honden.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 1413 producten

Hondenvoeding en hondensnacks bij GroenRijk in Beneden Leeuwen

De juiste hondenvoeding is belangrijk voor het welzijn van uw hond. Sommige honden zijn heel makkelijk met voeding en andere hebben juist een hele specifieke behoefte. Dit hangt onder andere af van het ras, de leeftijd, de levensstijl en soms spelen ook gevoeligheid of medische klachten een belangrijke rol bij de keuze voor bepaalde hondenvoeding. In onze dierenwinkel vindt u ook speciale hondensnacks die helpen om het gebit en tandvlees van uw hond gezond te houden. Dat is niet geheel onbelangrijk! Weet u niet precies wat u nodig heeft of waar u rekening mee moet houden? Vraag onze medewerkers dan om advies. 

In onze dierenwinkel: Prins, Farmfood, Royal Canin en andere top merken

Bij ons in het tuincentrum in Beneden Leeuwen vindt u een breed aanbod hondenvoeding van Prins, Farmfood, Royal canin, Jarco, Fokker, Eukanuba, Ecostyle, Edgar&Cooper en Pedigree. Wij hebben ervoor gekozen om meerdere merken in het assortiment op te nemen, omdat iedere hond en iedere klant andere wensen heeft. Er is hondenvoeding voor rashonden en ook glutenvrije hondenvoeding verkrijgbaar op onze dierenafdeling. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet precies weet welke soort hondenvoeding goed is voor uw trouwe viervoeter. Vraag het gerust aan één van onze medewerkers.

Honden | Dierenwinkel | GroenRijk Beneden Leeuwen

Verwen uw hond eens met een hondenspeeltje

Honden zijn soms net kinderen; zeuren om snoep en continu met hun speeltje tegen uw been aan tikken totdat u eigenlijk niet meer kunt weigeren. Op onze dierenafdeling vindt u daarom een ruim aanbod hondenspeeltjes. Snacks zijn overigens ook een goede manier om uw hond te belonen en zijn daarom handig bij de opvoeding. Wanneer uw hond iets goed doet, kunt u hem belonen met een heerlijke snack.

Honden verzorging bij GroenRijk in Beneden Leeuwen

Een hond speelt, rolt en eet alles wat hij of zij op straat tegenkomt en dat brengt weleens de nodige problemen met zich mee. Teken, vlooien, wondjes en een smerige vacht; dat is als hondenbezitters allemaal niet vreemd! Ook voor de verzorging van uw hond bent u bij ons in Beneden Leeuwen aan het juiste adres! U vindt op onze dierenafdeling onder andere shampoos, borstels, wormenkuren, teek tangen, honden supplementen en nog meer! 

Honden | Dierenwinkel | GroenRijk Beneden Leeuwen

Op zoek naar een dierenwinkel? Kom naar GroenRijk Beneden Leeuwen

In ons tuincentrum in Beneden Leeuwen vindt u een ruime dierenafdeling waar u terecht kunt voor alles voor uw huisdier. Onze medewerkers kunnen u deskundig advies geven over de voeding of over de verzorging van uw huisdier. Kom gerust eens langs in ons tuincentrum! Bekijk onze openingstijden, plan hieronder de route naar onze winkel en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Beneden Leeuwen.