Arrangementen

Ben je op zoek naar een mooi geschenk of wil je jezelf verwennen? Laat ons het werk doen! Kies voor een plantenarrangement wat je zó kunt neerzetten. Onze arrangementen verschillen van plantencoupes opgemaakt met decoratief mos tot rieten manden met een kleurrijke mix aan kamerplanten er in of zelfs een volledig gevuld planten terrarium. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. En wist je dat veel arrangementen geschikt zijn voor zowel binnen als buiten? 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Wat is een plantenarrangement?

In een plantenarrangement worden planten en bijpassende decoratie, zoals takjes, grind en mos mooi bij elkaar opgemaakt op bijvoorbeeld een schaal, bord of in een bloempot. Deze hebben wij kant-en-klaar voor je in de winkel maar kunnen we ook op maat maken. Bijvoorbeeld ook als cadeau voor iemand die geen groene vingers heeft. Dan kunnen we een prachtig arrangement maken met bijvoorbeeld vetplanten. Zo is een plantenarrangement het perfecte cadeau om te geven en te krijgen!

Arrangement als woonaccessoire, cadeau of pronkstuk

Plantenarrangement zijn op te maken met talloze bloemen of planten. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen een plantenarrangement van zijden bloemen of planten te maken. Zo heb je een blijvende woonaccessoire waar je lang van kunt genieten. Maar ook snijbloemen lenen zich voor een arrangement. Door middel van steekschuim (oase) en bloemen met harde stelen kunnen wij een prachtig arrangement voor je maken. Een arrangement met planten is natuurlijk leuk voor binnen maar ook voor buiten! In een arrangement kun je veel decoratiemateriaal verwerken. Je kunt dus altijd een seizoensgebonden pronkstuk op tafel zetten.