Kerst Gelderland

Kerstartikelen kopenWaar is het écht Kerst in Gelderland? Bij tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen! U vindt hier een prachtige kerstshow waar wij ieder jaar ontzettend ons best voor doen en mét resultaat! Ook dit jaar is de kerstshow weer prachtig, gezellig en warm.

Kerst in Gelderland

Met een ruim assortiment kerstbomen, kunstkerstbomen en kerstversieringen maken wij Kerst in Gelderland tot een feest! In de aanloop voor kerst toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Wilt u bijvoorbeeld een echte kerstboom met de geur van echte naalden? Groot, klein, dik, dun? Wij hebben het. Ook op het gebied van kunstkerstbomen hebben wij een zeer ruim assortiment. Onze kunstkerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden.

Kunstkerstboom met verlichting

Gaat u voor het ultieme gemak? Kies dan een kunstkerstboom met verlichting. Geen gedoe met snoeren en een slechte verdeling van de kerstlampjes meer. Wij hebben kunstkerstbomen in de meeste uiteenlopende hoogtes, breedtes en kleuren. Kom bij ons tuincentrum langs, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij!

Woont u in Gelderland en houdt u van Kerst? Dan is een bezoek aan GroenRijk Beneden Leeuwen zeker de moeite waard!