Koopzondag Beuningen

Gezellig winkelen in Beuningen tijdens koopzondag? GroenRijk Beneden Leeuwen opent iedere zondag van 12:00 uur tot 17:00 uur zijn deuren voor u. Dichtbij Beuningen vindt u ons tuincentrum met een ruim assortiment voor huis, tuin en dier. Ontdek wat wij u allemaal te beiden hebben en laat u inspireren!

Koopzondag bij ons tuincentrum in de buurt van Beuningen

De leukste zondag uit beleeft u tijdens de koopzondag van GroenRijk nabij Beuningen. In ons tuincentrum is het altijd gezellig en u besteedt uw tijd ook nog eens nuttig door leuke aankopen voor uw tuin en interieur te scoren. Op koopzondag kunt u bij ons tuincentrum nabij Beuningen terecht voor:

Naast het doen van tuininkopen kunt u bij ons terecht voor interieurinspiratie. We verkopen mooie accessoires voor binnen, zoals kussens, fotolijstjes, elho bloempotten, beeldjes en kaarsen. Kom ook bij ons langs als u op zoek bent naar de juiste voeding, leuke speeltjes en andere benodigdheden voor uw huisdier. Tijdens onze koopzondag in Beuningen kunnen we even goed de tijd voor u nemen. Onze deskundige medewerkers geven u graag GRATIS advies.

Planten kopen in ons tuincentrum nabij Beuningen op zondag

Koopzondag is het ideale moment om planten te kopen in ons tuincentrum in de buurt van Beuningen. Onze planten worden iedere week vers aangeleverd door topkwekers, dus we bieden u gegarandeerd kwaliteit. U kunt zowel bij ons terecht voor vaste planten als voor eenjarige perkplanten. Vaste planten leggen de basis voor uw tuin en het is dus belangrijk dat deze planten goed aansluiten bij de stijl die u voor ogen heeft voor uw droomtuin. Wij helpen u om een goede balans te vinden tussen groene en bloeiende planten. Plant eventueel bomen of een klimplant om uw tuin wat spannender te maken. Ook voor de jaarlijkse zoektocht naar eenjarige perkplantjes moet u bij GroenRijk dichtbij Beuningen zijn. Koop uw eenjarige plantjes tijdens onze koopzondag.

Bezoek onze koopzondag nabij Beuningen

Woont u in de buurt van Beuningen? Kom dan eens langs bij GroenRijk Beneden leeuwen tijdens een van de koopzondagen en laat u inspireren! Op zondag zijn we van 12:00 uur tot 17:00 uur geopend. Bekijk van te voren even onze aanbiedingen.