Koopzondag Nijmegen

Gezellig winkelen in Nijmegen tijdens koopzondag? Kom langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Wij zijn elke zondag geopend van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op slechts enkele minuten afstand van Nijmegen vindt u ons tuincentrum met een ruim assortiment aan planten, Weber bbq's, tuinmeubelen, elho bloempotten, tuingereedschap en nog veel meer. 

Koopzondag bij ons tuincentrum nabij Nijmegen

Koopzondag is de ideale dag om een bezoekje te brengen aan ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen. U hoeft waarschijnlijk niet te werken, dus u heeft de hele dag de tijd. ’s Middags kunt u de plantjes die u bij ons heeft gehaald vers in de grond zetten. Kom op koopzondag langs bij ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen voor:

Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van GRATIS tuin- en interieuradvies. Tijdens onze koopzondag in Nijmegen kunnen we even goed de tijd voor u nemen en we helpen u graag bij het maken van een tuinontwerp of het uitkiezen van tuinplanten. Ook voor mooie accessoires voor binnen bent u bij ons aan het juiste adres. Koop bij ons bijvoorbeeld kussens, fotolijstjes, elho bloempotten, beeldjes en kaarsen.

Planten kopen voor uw tuin in de omgeving van Nijmegen op zondag

Gebruik onze koopzondag dichtbij Nijmegen om gezellig planten te shoppen. Gaat u een nieuwe tuin aanleggen en moet u dus echt nog een basis leggen? Bekijk dan onze prachtige vaste planten. De hortensia is bijvoorbeeld een kleurrijke vaste plant die in geen enkele tuin mag ontbreken! Wij helpen u graag bij het vinden van een balans tussen groene en bloeiende tuinplanten. Door bomen en klimplanten te planten maakt u uw nieuwe tuin wat spannender. Ook voor de jaarlijkse zoektocht naar eenjarige perkplantjes moet u bij GroenRijk Beneden Leeuwen zijn. Fleur uw tuin dit seizoen op met kleurrijke plantjes die u koopt tijdens de koopzondag van ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen.

Bezoek onze koopzondag nabij Nijmegen

Woont u in Beneden Leeuwen, Tiel, Nijmegen, Beuningen, Druten, Lienden of ergens anders in Gelderland? Kom tijdens een van de koopzondagen langs in ons complete tuincentrum en laat u inspireren! U kunt van 12:00 uur tot 17:00 uur bij ons terecht. Bekijk ook onze aanbiedingen!

Koopzondag Tuincentrum Nijmegen