Terrasverwarming

Wat is er nu fijner dan extra lang buiten kunnen zitten door gebruik te maken van terrasverwarming? De avonden worden langer en knusser en de tuin wordt echt een verlengstuk van de woonkamer. In onze webshop vind je verschillende soorten terrasverwarming, bekijk hieronder ons aanbod en vind een geschikte vorm van terrasverwarming voor jouw tuin of balkon!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Geen producten gevonden

Voor warmte en sfeer in  uw tuin! De openhaard is al eeuwenlang dé plek in huis om lekker bij weg te kruipen. Nu we ook in 2015 de focus houden op buiten wonen, zijn buitenhaarden niet meer weg te denken. Zo zijn er de Happy Cocooning terrasverwaring tafels: trendy tuintafels met een ingebouwd gasvuur plus de mogelijkheid om de tafel met een losse grillplaat als barbecue te gebruiken.

Op koele avonden in het voor- en najaar brengt vuur warmte, maar vooral ook sfeer en gezelligheid.

  • Een gasvuur is ideaal : aan is aan, uit is uit.
  • En extra veilig bovendien: er komen geen vonken van af.

Cocoon tables: voor wie er - letterlijk - warmpjes bij wil zitten

Happy Cocooning tafels (cocoon tables) zijn er in verschillende modellen en maten. Breng een bezoek aan onze winkel in Beneden Leeuwen (Gelderland) om u te laten inspireren en te laten informeren over de mogelijkheden van de diverse Happy Cocoon tables, terrasverwarmers en bijbehorende accessoires.

Naast Happy Cocooning hebben we ook infrarood en gas terrasverwarmers van het merk Euromac in ons assortiment. Woonachtig in Beneden Leeuwen, Nijmegen, Beuningen, Tiel of ergens in omgeving Gelderland? Kom naar ons tuincentrum en laat u adviseren.