Zwembaden

Een eigen zwembad is een geweldige manier om af te koelen en te ontspannen wanneer het warm weer is. In onze webshop kunt u snel en gemakkelijk alle noodzakelijke accessoires voor een zwembad vinden. Zwembaden kunnen worden gebruikt als zomerspeelplaats voor de kinderen, of om juist heerlijk te ontspannen in de eigen achtertuin. U hoeft het huis niet meer uit om af te koelen of plezier te maken in de zomer! In het productoverzicht hieronder vindt u verschillende soorten zwembaden. Met behulp van de merkfilter kunt u zwembaden en accessoires vinden van merken als Summer Fun, Bestway en Pool Power. Natuurlijk bent u van harte welkom om in onze winkel te komen kijken naar zwembaden en accessoires.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 22 van 22 producten

Online zwembad bestellen

In de webwinkel van GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u een divers aanbod aan zwembaden en toebehoren. Zwembaden zijn verkrijgbaar in ronde en rechthoekige vormen in verschillende afmetingen. De frames, kleuren en accessoires zoals zwembadladders en filters vindt u ook allemaal in onze webshop en in de winkel. Het aantal mensen dat gebruik kan maken van het zwembad is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de werkelijke grootte van het zwembad en de hoeveelheid ruimte die u heeft. U kunt het aantal personen dat gebruik kan maken van het zwembad vinden in de productbeschrijving. Met onze eigen bezorgdienst leveren wij ze direct uit voorraad in West Maas en Waal, Druten, Tiel, en Beuningen.

De juiste chemie en toebehoren voor een zwembad in de tuin

Welke zwembadaccessoires en chemie u nodig hebt, hangt af van het feit of u een standaard of een groter zwembad aanschaft. In onze winkel kunt u een breed scala aan zwembadaccessoires en chemicaliën kopen. Zo kunt u bijvoorbeeld een filterpomp, een afdekzeil, een kussen, tegels, een PH-tester, teststrips, een zwembaddouche, een reinigingsset, een bodemstofzuiger, een chloordispenser, een borstel, een bodemnet en een thermometer vinden. Naast een anti algamiddel en een kussen vindt u ook de nodige stoffen om de waterkwaliteit op peil te houden. Er zijn verschillende vormen van chloorstabilisator, anti-schimmelmiddelen, en andere essentiële stoffen zodat u zorgeloos van het zwembad kunt genieten.

Een zwembad bestellen in West Maas en Waal

Woont u in de gemeenten West Maas en Waal en Druten, dan kunt u uw bestelling afhalen bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Daarnaast bezorgen wij in de regio met onze eigen bezorgdienst. Indien u buiten de regio woont, kunt u een bezorging aanvragen door contact met ons op te nemen, dan helpen wij graag. Wilt u dat wij u helpen bij het selecteren van de juiste zwembadproducten? Bel ons op 0487-595821, stuur een Whatsapp naar +31 38784578, of stuur een e-mail naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl voor vragen. Onze klantenservice is van maandag tot en met zaterdag bereikbaar en staat u graag te woord! U kunt ook een bezoek brengen aan onze winkel, waar u het volledige assortiment kunt bekijken en waar onze medewerkers u graag te woord staan.