Dierenwinkel Beuningen

Op zoek naar een dierenwinkel in de buurt van Beuningen? Kom dan eens langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen. U vindt in ons complete tuincentrum namelijk ook een uitgebreide dierenafdeling. Hier koopt u alle benodigdheden voor uw lieve hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Wij verkopen enkel topmerken, want alleen het beste is natuurlijk goed genoeg voor uw geliefde huisdier.

Complete dierenwinkel in de buurt van Beuningen

In onze complete dierenwinkel nabij Beuningen koopt u:

  • Topkwaliteit dierenvoeding
  • Leuke speeltjes
  • Lekkere snoepjes
  • Dierenverblijven
  • Vijvervissen op onze vijverafdeling
  • Hondenriemen en halsbanden
  • Manden en kussens
  • Verzorgingsartikelen
  • Nog veel meer; kom langs in onze dierenwinkel in de buurt van Beuningen voor het gehele assortiment!

Sjouwen met zware zakken dierenvoeding of hokken is geen pretje, daarom bezorgen wij uw producten tegen een kleine vergoeding bij u thuis. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Gratis advies bij onze dierenwinkel nabij Beuningen

Het komt nogal eens voor dat huisdieren niet goed worden verzorgd. Dit komt vaak doordat het houden van een huisdier van te voren wordt onderschat. De medewerkers van de dierenwinkel van GroenRijk nabij Beuningen willen dit voorkomen door goede voorlichting te geven over de aanschaf en verzorging van een huisdier. Laat u dus vooral adviseren in onze dierenwinkel bij Beuningen.  Stel uzelf de juiste vragen, zodat u zeker weet dat een huisdier op dit moment in uw leven past en welk dier het meest geschikt zou zijn. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat niet alle katten van knuffelen houden en dat honden ruimte nodig hebben, zodat ze hun energie kwijt kunnen. Niet iedere vis past in iedere vijver en oppervlakte vissen hebben bescherming tegen natuurlijke vijanden nodig. Voor dit soort adviezen kunt u terecht bij uw dierenwinkel nabij Beuningen.

Topmerken dierbenodigdheden kopen nabij Beuningen

Bij onze dierenwinkel in de buurt van Beuningen koopt u enkel topmerken dierbenodigdheden, zoals Whiskas, Pedigree, Felix, Prins, Edgar&Cooper, Eukanuba, Vitakraft, Fokker, Jarco, Ecostyle, Puik en Teurlings. Weet u niet goed wat het verschil is tussen verschillende merken voer of heeft u vragen over het eetpatroon van uw huisdier. Kom binnenkort langs in onze dierenwinkel nabij Beuningen en vraag om advies. We zijn zeven dagen per week geopend!