Zwembaden en toebehoren

Voor zwembaden en toebehoren, bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! U vindt bij ons de verschillende producten die u helpen om uw zwembad mooi en schoon te houden. De verschillende mogelijkheden zijn afhankelijk van de grootte van uw zwembad en uw wensen, uiteraard helpen wij u graag met persoonlijke adviezen zodat u de juiste producten vindt voor uw zwembad! Na het zwemmen genieten van een barbecue met vrienden, of bijkomen in de loungeset? Bezoek ons tuincentrum en vindt al deze diverse tuin benodigdheden! 

Zwembadfilters kopen in Beneden Leeuwen

Wij hebben in ons tuincentrum een divers aanbod aan zwembadfilters. Zo hebben wij verschillende filters die bijdragen aan schoon water waar u veilig in kunt zwemmen. De geschiktheid van de filter is afhankelijk van de inhoud van uw zwembad. Voor een persoonlijk advies kunt u onze medewerkers dus het beste om hulp vragen, dan bekijken wij met u wat het beste bij uw zwembad zou passen. 

Bestel zwembaden en toebehoren in onze webshop

 

 

Mogelijkheden voor zwembad reiniging en zwembad aanleg

Om u zwembad goed schoon te houden, bieden wij verschillende artikelen aan die u hierbij helpen. U kunt kiezen voor onder andere:

  • Netjes om grotere dingen uit het water te vissen
  • Verschillende schoonmaaktabletten
  • Filters
  • Chloordrijvers
  • Teststrips om de waterkwaliteit te testen

Ook voor thermometers, verlichting en andere hulpmiddelen kunt u terecht in ons tuincentrum. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van zwembad aanleg? Ook dan denken wij graag met u mee! 

Zwembad toebehoren GroenRijk Beneden LeeuwenBezoek GroenRijk Beneden Leeuwen voor al uw zwembad benodigdheden

U bent van harte welkom in ons tuincentrum voor meer informatie over de aanleg en het onderhoud van uw zwembad. Wij denken graag met u mee om een mooi zwembad aan te leggen dat tevens schoon is en een goede waterkwaliteit behoudt. Daarom kunt u onze medewerkers altijd om advies vragen. Van maandag tot en met zaterdag is ons tuincentrum geopend en helpen wij u graag verder. Op het onderstaande kaartje vindt u de route naar ons tuincentrum. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan ook, door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar [email protected], dan helpen wij u graag verder. Tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!