Kerst thema's 2023

Onze kerst sale is in gegaan! Dat betekent dat je deze laatste dagen voor de kerst nog prachtige kerstdecoratie en kerstverlichting bij ons vindt met flinke kortingen tot maar liefst 40%. Bezoek onze kerstshow voor de actuele actieprijzen.

Onze kerstshow bestaat naast afdelingen met kerstverlichting en kunstkerstbomen uit 4 thema kamers waar in elke een kerstthema is te bewonderen.

Festive Ballroom

Festive Ballroom is het romantische kerstthema van 2023. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van verschillende pastelkleuren zoals blush roze, rosé, pistache groen, licht goud, en parel. Het kan gecombineerd worden met allerlei decoraties die passen bij 'de romantiek'.

All About Stars

All About Stars is een minimalistisch kerstthema van 2023. All About Stars is perfect voor de liefhebbers van een neutraal kleurenpalet en een moderne stijl. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een beeldschone kleurenmix van zilver, wolwit, gemberbruin, marmergrijs en zwart.

Fairy Forest

Fairy Forest is het kerstthema van 2023 dat geïnspireerd is op de natuur. De kerstversieringen, decoratie en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van natuurtinten zoals roodkoper, espressobruin, pistache groen en dennengroen. Bij dit thema zie je veel natuurelementen terug, denk aan hout, bladeren, paddenstoelen en dennenappels.

Christmas Traditions

Christmas Traditions is het klassieke kerstthema van 2023. De kerstversieringen en kerstballen bestaan uit een kleurenmix van ossenbloed rood, kerstrood, parel, licht goud en dennengroen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden