SUP board

Stand-up paddle boarding is een sport die de laatste jaren sterk in populariteit is toegenomen. Logisch, want het is een sport die op het water te beoefenen is en een combinatie biedt van inspanning en ontspanning. In de webshop van GroenRijk Beneden Leeuwen vind je verschillende soorten stand up paddle boards die je gemakkelijk online kunt bestellen. Bekijk het aanbod hieronder in onze webshop!

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 4 van 4 producten

Diverse soorten en maten sup-boards bestellen

Als je voor het eerst een sup-board uitkiest is het goed om te weten dat er verschillende soorten en maten zijn. De vorm en het formaat van het bord hebben invloed op de stabiliteit op het water en de condities van het water waarmee je het bord kunt gebruiken. Sommige boards zijn geschikt voor rustig water en kleine golven en andere boards zijn geschikt voor iets grotere golven. Daarnaast is het goed om te weten dat het formaat ook samenhangt met het gewicht van degene die het board gebruikt. In onze webshop kun je per bord de richtlijnen bekijken. Bij de boards zit het volgende inbegrepen:

  • vin
  • peddel
  • leash
  • pomp
  • rugtas
  • reparatieset

Een sup-board online bestellen

Als je een nieuw board online bestelt, houd dan rekening met de formaten en eigenschappen van het board en waar je het board graag zou willen gebruiken. De water omstandigheden zijn namelijk van invloed op de stabiliteit op het water, dus de ervaring wordt alleen maar beter als je daar het juiste board voor kiest. Voor extra's zoals een pomp of extra peddels kun je natuurlijk ook bij ons in de winkel terecht, dan helpen we je graag! Bij de boards zit een startpakket waardoor je in ieder geval meteen kunt beginnen en veel plezier zult hebben met het sup-board! 

Een Bestway sup-board kopen

Het merk Bestway is bekend om hun kwalitatieve producten rondom water sporten. Zwembaden, sup-boards en alle bijbehorende accessoires van het merk Bestway vind je allemaal in zowel onze webshop als in de winkel. Als je online bij ons een bestelling plaatst, leveren wij deze met onze eigen bezorgdienst in de regio West Maas en Waal en Druten. Woon je buiten de regio, maar wil je wel graag online een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met je op, dan denken we graag mee over de mogelijkheden. 

Vind jouw nieuwe sup-board bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Wil je graag meer informatie over de sup-boards of deze in het echt bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. Er is altijd iemand aanwezig die je meer kan vertellen over de sup-boards of die je kan helpen om het juiste board te vinden. Daarnaast vind je uiteraard ook verschillende andere bestway artikelen in de winkel, zoals zwembaden en alle bijbehorende accessoires. Graag tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!